top of page

Gyengénlátóknak

Ezen az oldalon a honlap szöveges tartalmát közöljük a programjaink iránt érdeklődő gyengénlátó emberek számára!

1. Nyitóoldal

Budapest 11. kerületében, az Albertfalva utcában évek óta üresen állt az egykori Borostyán Gyógyszertár. 2017 karácsonyán azonban ez megváltozott. A Salva Vita Alapítvány ekkor kapta a hírt, hogy hogy pályázata elnyerte a dániai THE VELUX FOUNDATIONS támogatását, amiből 2018 tavaszán megvásárolhatta az ingatlant. Közös munkával létrehoztuk a Szeglet Közösségi- és Élményteret.

A Szeglet több, mint rendezvényhelyszín.

A Kávézó és konferencia terem szolgáltatásait a közös főzésekre és csapatépítő tréningekre előkészített gasztrokonyha, egészíti ki.

A közösségi- és élménytér működtetője a Salva Vita Alapítvány . Az alapítvány fő profilja, a megváltozott munkaképességű emberek elhelyezése a nyílt munkaerőpiacon.

A Szeglet társadalmi szerepvállalásának is kiemelt eleme a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása a műhelyeiben működő kisvállalkozásokon keresztül.

 

Miért a Szeglet?

 

Mert…

… 4db. különböző méretű és felszereltségű, klimatizált, természetes fényben úszó rendezvénytermünkben akár lakossági, akár vállalati konferenciák, programok, előadások, tréningek lebonyolítására kiváló helyszín.

… hangulatos Caracas Coffe & Lounge névre hallgató kávézónk minőségi kávéval és ínycsiklandó vegán szendvicskrémekkel, mártogatós tunki-tunkival, igény esetén meleg étellel várja a rendezvények vendégeit.

… gasztronómiai és egyéb csapatépítő workshopok, esetleg Youtube videók forgatási helyszíne lehet a teljesen felszerelt Provence gasztrokonyhánk.

… adott vállalat CSR tevékenységének keretein belül megvalósult érzékenyítő és szemléletformáló programokhoz profi szakembereket és tapasztalati szakértőket is tudunk biztosítani.

… profi fotósunk megörökíti a legfontosabb pillanatokat, hogy az itt töltött idő még emlékezetesebb legyen. Emellett lehetőség van fotóstúdiónkban egyedi portré- és családi fotózásra is.

… meghitt esküvők és partik helyszínévé tudjuk varázsolni a Szegletet az Te elképzeléseid alapján.

… professzionális videós és streaming csaptunk segítségével eseményed már online is közvetítheted tőlünk.

… az épületben lehetőség van hosszútávú, állandó irodabérlésre.

… ingyenes a parkolás az előttünk levő parkolóban és a környező utcákban is.

… minden megrendelést az egyedi igények alapján teljesítünk.

​Várunk Téged is szeretettel a Szeglet Közösségi- és Élménytérben!

2. Műhelyek és a Salva Vita Alapítvány Facebook/Instagram oldalai linkekkel

Tunki-tunki

Czabán Máté

Salva Vita Alapítvány

3. Munkatársak

Vég Katalin, ügyvezető

Kati a Salva Vita Alapítvány ügyvezető igazgatója, akinek oroszlánrésze volt a THE VELUX FOUNDATIONS pályázatához kapcsolódó feladatok szervezésében és irányításában. 

Bovier György:

A Szeglet üzletfejlesztési igazgatója. A „ház” szolgáltatásainak kialakításáért, brandépítésért, kommunikációjáért, működéséért, partnerek felkutatásáért, a stratégia megalkotásáért és megvalósításáért, valamint az értékesítésért felel. Ezen felül tapasztalati szakértőként és trénerként számos szemléletformáló projektben vesz részt a Szeglet falain belül és kívül egyaránt.

Várszegi Olívia - Event manager

A Szeglet event managere. Olívia bonyolítja a rendezvénytermek bérbeadását, programok szervezését, tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel, bérlőkkel, érdeklődőkkel. Továbbá a közösségi tér vezetőjének segíti PR- és marketing feladatait. Olíviát a „Szeglet anyukája”, aki minden olyan információval rendelkezik, ami a napi működéshez elengedhetetlen.

Wertheimer Kinga, a Tunki-tunki vezetője, a közösségi műhely ötletgazdája

Kinga a közösségi műhely ötletgazdája és a tunki-tunki vezetője. Vegán és „mindenmentes” mártogatósokat, szendvicskrémeket készít. Kinga, 2021 óta az endometriózis nagykövete. Tapasztalataival, és ételeivel igyekszik a hasonló betegséggel élőket segíteni. Kinga történetéről a facebook oldalán tudtok olvasni, de keressétek fel a tunki – tunki weboldalást is, ahol lehetőségetek van rendelni a tunkikból.

Czoboly Nóra, projektvezető

Nóra a Salva Vita Alapítvány munkatársaként a THE VELUX FOUNDATIONS pályázatán elnyert támogatásból megvalósuló Szeglet-projekt vezetője volt 2021 augusztusáig. Neki köszönhetjük a ház teljeskörű felújításának és a működtetéséhez szükséges feltételeknek a megteremtése, és a munkafolyamatok irányítása. Jelenleg az alapítvány kuratóriumi tagjaként kíséri tovább a küldetésünk.

Czabán Máté, fotográfus

Máté fotográfusként az első pillanattól kezdve követi és dokumentálja a ház létrejöttét. Tapasztalatokkal rendelkezik a professzionális fotográfia számos területén. Gyönyörű képek gazdagítják portfólióját épületekről, eseményekről, emberekről, érdemes ellátogatni honlapjára és Instagram oldalára.

Nógrádi Áron

Áron felel a ház tisztaságáért, és a kisebb kerti feladatokat is ő végzi. A rendezvények előtt átrendez és berendez, gondoskodik arról, hogy a vendégeket tökéletes rend és tisztaság fogadja.

4. Kapcsolat

Salva Vita Alapítvány

1073 Budapest, Erzsébet körút 13. III./3.

+36.1.210-8991

info@salvavita.hu

6. A Szeglet Közösségi Tér címe

1116 Budapest, Albertfalva utca 3.

7. További információ

Várszegi Olívia - Event manager

+3609152889

varszegi.olivia@gmail.com

bottom of page