Csapatépítő

A Szegletben teljesen egyedülálló programcsomagot is nyújtunk cégeknek csapatépítésre vagy akár baráti társaságoknak születésnapra, egyéb alkalmakra. A programelemek szabadon kombinálhatók, így egyéni igények, elképzelések szerint alakítható a program.

TUNKI-TUNKI WORKSHOP KONYHA

Magyarország egyik legtrendibb vegán kezdeményezése a mártogatósokat készítő tunki-tunki. Egészséges alapanyagokból a márka kitalálójával közösen készíthettek olyan fogásokat, amelyek bármely ételallergia, vagy diéta mellett is fogyaszthatóak. Konyhánkban 10 fős csapatok főzhetnek együtt vega és vegán ételeket.

REWORK MŰHELY

Újrahasznosított anyagokból, környezettudatos módon is készülhetnek menő kiegészítők. A közös fa és textil workshopokon erre tanít meg a REWORK csapata. A foglalkozásokon egyszerre, egy időben 12 fő tud részt venni.

 

CZABÁN MÁTÉ FOTÓ STÚDIÓ

Ő a legjobb fotós, akit ismerünk. A rendezvények fényképezése és videózása mellett egyedi kreatív fotózással is szívesen feldobja a csapatépítéseket.

SZEGLET TEXTILNYOMDA

Összeöltözni menő – főleg, ha együtt tervezzük a pólókat. Itt az előre megrendelt, vagy helyszínen kitalált design is pillanatok alatt hordható. A nyomtatás környezetbarát festékkel történik.

SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAMOK

A Szeglet Közösségi tér minden alkotója megváltozott munkaképességű emberekkel dolgozik együtt. Ez nem jótékonyság, hanem szemléletforma. A Salva Vita Alapítvány pozitív példákon, színes játétkokon keresztül mutatja be hogyan lehet az élet bármely területén gördülékenyen együttműködni fogyatékos emberekkel.

RENDEZVÉNYTERMEK

A projektorokkal és  hangtechnikával felszerelt, 74 négyzetméteres nagytermünk a műhelyek és a kávézó szolgáltatásaival együtt, vagy azok nélkül is kibérelhető. A terem igény szerint különválasztható.

CATERING

A fenntartható forrásokból származó és egészséges alapanyagokból készülő menükínálatot a Szeglet kávézó és a tunki-tunki biztosítja.

SEGÍTŐ VÁSÁRLÁS

A Salva Vita Alapítvány webáruházának termékei a helyszínen megtekinthetők es átvehetők. Segítő Vásárlás programunkban designerek, formatervezők és iparművészek által tervezett tárgyakat árusítunk, amelyeket fogyatékos embereket foglalkoztató szociális műhelyekben készítenek.

 

KAPCSOLAT

 

Várszegi Olívia 

+36309152889

teremberles@szeglet.hu