kávézó 3..jpg

Szeglet Kávézó

Gyerekzsúrok, céges

rendezvények, baráti és családi összejövetelek, leánybúcsúk, esküvők. Egészséges ételek, italok, környezettudatosság.

VÁRSZEGI OLÍVIA

kavezo@szeglet.hu

+36.30.9152889

szeglet-9815e.jpg

A Szeglet Kávézó az a hely, ahol nem csupán jó kávékkal, egészséges és finom ételekkel és italokkal, hanem szezonális programokkal is várjuk vendégeinket. Bárki betérhet eltölteni egy nyugodt órát, beszélgetni, vagy épp társasozni. Itt a gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen kialakítottunk számukra egy szuper gyereksarkot is, ahol kreatív foglalkozásokat szervezünk nekik.


Kínálatunk kialakításakor három fontos szempontot tartottunk szem előtt: egészségtudatosságot, a környezetbarát szemléletet, és természetesen azt, hogy minden nagyon finom legyen. Minőségi alapanyagokból készült, adalékanyagoktól mentes házi süteményekkel, szendvicsekkel, salátákkal kínáljuk vendégeinket, és azok is találnak majd megfelelő harapnivalót maguknak, akik ételallergiások, mellőzik a cukrot, vagy vegán finomságokra vágynak. Az épületben található Tunki-tunki termékekből levesek, tálak és szendvicsek is készülnek. Ebben a formában az országban csak nálunk, a Szegletben kóstolhatók meg ezek az ínycsiklandozó és mindenmentes finomságok. Környezettudatosak vagyunk, így műanyag palackos italokat egyáltalán nem tartunk. A kínálatunk 80 százaléka helyben készült termék.
 

A kávézó barátságos hangulatú, tágas, világos terében szívesen vállaljuk céges rendezvények, születésnapok, leány búcsúk, privát brunchok lebonyolítását és szervezését.  Ha van egy jó ötleted és helyszínt keresel, keress minket bátran! Fotóst, dekorációt, finom falatokat mind egy helyen találod! 

Nyitvatartás

Kávézónk privát rendezvényekre bérelhető!

Gyerekprogramok